Орхан Мурад е на нож с ексцентричната си щерка Сузанита. Сузаниа

...
Орхан Мурад е на нож с ексцентричната си щерка Сузанита. Сузаниа
Коментари Харесай

Орхан Мурад На Нож С Палавата Си Щерка Сузанита

Орхан Мурад е на нож с ексцентричната си дъщеря Сузанита. „ Сузаниа не слуша какво й се приказва. Давам й препоръки само че не вдява. Обяснявам й по какъв начин да разви кариерата си, само че тя не ме слуша за нищо “, споделя изпълнителят пред „ България през днешния ден “.

Сузанита няма положителни оценки в учебно заведение, само че това въобще не я трогва. Според артиста, една от аргументите Сузанита да не го слуша е пубертетът, който дъщеря му кара.

Семейството на Орхан Мурад познава чудесно гаджето на Сузанита, който е на 22 години. Таткото приема добре връзката й с баткото, само че не желае да приказва за него.

Мурад взе отношение и по следващия скандал обвързван с щерка му. Поведението на Сузанита в последния й клип, е меко казано скандално за възрастта й.

Във видеото към песента „ Кво става брат“, певицата е нищожно облечена, размахва междинен пръст, както и плюе по служители на реда. Но най-фрапиращото е, когато тя се навежда към сътрудника си Ангел, все едно ще му прави орална обич. От Държавната организация за протекция на детето преглеждат деликатно фрагментите и ще потърсят фамилията на певицата, с цел да схванат дали знаят в какви клипове се снима щерка им.

„ Да я погва комисията. Клипът не е наш. Сузи прави това, което са й споделили “, оправдава я Мурад.

ОРХАН МУРАД: СВИРКАТА НА СУЗАНИТА Е МЕНТЕ!

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР